موتور: موتور الکتریکی است که به عنوان منبع انرژی برای پمپ عمل میکند و وظیفه راهاندازی پمپ را برعهده دارد.
کاهش مصرف انرژی: مصرف کمتری دارند و میتوانند به صرفهجویی در هزینههای انرژی کمک کنند.
از این رو در ساختار طراحی شده برای بوستر پمپ ها می توانید شاهد دو یا چندین پمپ موازی هم باشید که توسط یک خط آب ورودی تغذیه می شوند و در سمت خروجی نیز، آب پمپ شده را در یک خط لوله بزرگ آب تخلیه می نمایند. هر یک از این پمپ ها تحت کنترل یک سیستم مرکزی قرار خواهند گرفت.
پرشر سوئیچ: کار اصلی پرشر سوئیچ در سیستم بوستر پمپ، کنترل و مانیتورینگ فشار مایعات است. پرشر سوئیچ وظیفه اندازهگیری فشار مایعات و کنترل فعالیت پمپها را بر عهده دارد. با تغییر فشار مایعات، پرشر سوئیچ به پمپها دستور میدهد تا روشن یا خاموش شوند و فشار مایعات را در محدوده مطلوب نگه دارند.
وظیفه اصلی این بوستر پمپها ایجاد فشار بالا در محلولهای اسیدی است.
دبی مورد نیاز: مقدار آب یا مایعی که باید توسط بوستر پمپ تامین شود.
آن ها برای استفاده در سیستم های بزرگتر مانند ساختمان ها یا مناطق با فشار آب پایین مناسب اند.
بوستر پمپ های چند پمپه از دو یا چند پمپ تشکیل شده اند که به صورت موازی با یکدیگر کار می کنند. این نوع بوستر پمپ معمولا در مکانهایی مورد استفاده قرار می گیرد که نیاز به فشار و دبی بالاتری از آب وجود دارد.
تعیین دبی مورد نیاز: ابتدا باید دبی مورد نیاز برای بوستر پمپ را مشخص کنید. این دبی بر اساس نیازهای سیستم و مصرف آب محاسبه میشود.
همه این اجزا به صورت هماهنگ با یکدیگر کار میکنند تا به عملکرد بهینه و ایمنی سیستم بوستر پمپ کمک کنند و check here از وقوع خطرات و خسارات جلوگیری نمایند.
حذف ضربه قوچ در شبکه مصرفی به علت خاموش و روشن نشدن آنی الکتروپمپها
بوستر پمپ دور متغیر با این ایده که می توان بسته به نیاز ساختمان، تعدادی از پمپ ها را در سیستم وارد و یا خارج نمود، طراحی شده است. به این ترتیب در خروجی آنها می توانید شاهد تغییرات دبی باشید.
بوستر پمپ دارای ویژگیهای زیادی است. برخی از این ویژگیها عبارتند از:
کارایی در کاربردهای ثابت: اگر نیاز به تغییرات زیادی در فشار آب ندارید، این پمپها میتوانند عملکرد خوبی داشته باشند.